Belső Gyermek meditáció


Életed első emlékei váltak a legbensőbb meggyőződéseddé


Mély és meghatározó jelentőséggel bírnak azok az események, melyek gyermekkorban történtek velünk...

_________

Gyermekkorunk meghatározza az egész életünket!

Szorongásaink, félelmeink, párkapcsolati választásaink, munkával kapcsolatos nehézségeink hátterében

feldolgozatlan gyermekkori sérelmeink húzódnak.


Belső gyermek meditációs programjainkon végighaladunk az életünk 4 legmeghatározóbb területén, melyek kiegyensúlyozott működése azon múlik, hogy gyermekkorban milyen hatások értek minket és milyen szülői mintát láttunk. 

Feltöltjük magunkat a hiányzó érzésekkel melyeket nem kaptunk meg, amik gyökeresen befolyásolták az önbizalunkat, konfliktus kezelési stratégiáinkat, párkapcsolati választásainkat, illetve azt, hogy mennyire tudunk sikeresek lenni a munkánkban, hivatásunkban.


A meditációs programok során saját élményekben és a mély felismerésekben lehet részed, melyek hatására oldódnak a gyermekkori sérelmek.


A belső gyermek meditációk kiemelkedő hatása: probléma megoldó képességünk, önbizalmunk növekedése, erősebb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb személyiség.


Változtasd meg a tudatalatti programjaidat!


Válassz egyéni programjaink közül!

Az egyéni programok előnye, hogy lehetőség nyílik részletesebben, személyre szabottan beszélni a nehézségekről, saját élményekről, melyek segítik a probléma megoldását.

Választható témák

ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBIZALOM

KONFLIKTUS KEZELÉS

PÁRKAPCSOLAT, KAPCSOLATOK

MUNKA, HIVATÁS


Időtartam: 90 perc / alkalom    Díjszabás: 10.000 Ft / alkalom

Helyszín: 1076 Budapest Péterfy S. u. 40. 1/5 (8 kapucsengő)

Keleti pályaudvartól 5 perc sétával megközelíthető

Jelentkezés

Részvétel ellenjavallatai
Drog, alkohol, gyógyszerek, erős nyugtatók vagy bármilyen tudatmódosító szerek hatása alatt nem lehet részt venni a programon. Személyiség zavar, pszichiátriai kezelésben való részvétel, bármilyen rohammal járó megbetegedés (epilepszia, pánikroham, szívbetegség) kizáró ok. Pszichoterápiás kezelésben, egyéb mély trauma oldásban aktuálisan résztvevőknek nem ajánlott. Súlyos betegségekről (pl. szívbetegség, daganatok, keringési problémák, magas vérnyomás, bármilyen szervi megbetegedések), friss műtétekről, várandósságról, rendszeres gyógyszer szedést igénylő megbetegedésről a vendég köteles beszámolni még a program megkezdése előtt!