Blokkoldó

Belső Gyermek meditációk


Életed első emlékei váltak a legbensőbb meggyőződéseddé


Mély és meghatározó jelentőséggel bírnak azok az események, melyek gyermekkorban történtek velünk...


Március 13.

18:00-19:30

Belső gyermek meditáció - Téma:

ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBIZALOM

Március 20.

18:00-19:30

Belső gyermek meditáció - Téma:

MUNKA, 

HIVATÁS

Március 27.

18:00-19:30

Belső gyermek meditáció - Téma:

PÁRKAPCSOLAT, KAPCSOLATOK

Április 03.

18:00-19:30

Belső gyermek meditáció - Téma:

KONFLIKTUS KEZELÉS

Gyermekkorunk meghatározza az egész életünket!

Szorongásaink, félelmeink, párkapcsolati választásaink, munkával kapcsolatos nehézségeink hátterében 

feldolgozatlan gyermekkori sérelmeink húzódnak.

A Belső Gyermek meditációs programok során azokkal a témákkal foglalkozunk, melyek leginkább meghatározzák az önbizalmunkat, az egyedi képességeink kibontakoztatását a hivatásunkban, a párkapcsolati választásainkat, illetve az érzelmeinket, düh és az agresszió kezelését konfliktus helyzetekben.

Mindezek kiegyensúlyozott működése azon múlik, hogy fogantatásunk és a születésünk között milyen hatások értek minket valamint, hogy gyermekkorban milyen szülői mintákat láttunk, illetve milyen szülői reakciókat kaptunk.

Végig haladunk azokon a folyamatokon melyek leginkább meghatározták ezeknek a területeknek a kiegyensúlyozott működését és oldjuk az adott témához köthető blokkokat, berögződéseket.

A program során felismered és megérted, hogy milyen események hatnak rád a mai napig, amik miatt másképpen reagálsz, mint ami számodra előnyös volna, és ahogy végig haladunk ezeken a folyamatokon, felszínre kerülnek a berögzült események, kitisztítható a mostani életedre gyakorolt hatásuk, és azt fogod tenni, ami számodra a legelőnyösebb és nem azt, amit ezek a programok idéznek elő.

A belső gyermek meditációk kiemelkedő hatása: problémamegoldó képességünk, önbizalmunk növekedése, erősebb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb személyiség.


Változtasd meg a tudatalatti programjaidat! 


Időtartam: 90 perc / alkalom     Díjszabás: 8.000 Ft / fő helyett MOST! 6.500 Ft / fő

Helyszín: 1076 Budapest Péterfy S. u. 40. 1/5 (8 kapucsengő) 

Keleti pályaudvartól 5 perc sétával megközelíthető.

Jelentkezés

Részvétel ellenjavallatai
Drog, alkohol, gyógyszerek, erős nyugtatók vagy bármilyen tudatmódosító szerek hatása alatt nem lehet részt venni a programon. Személyiség zavar, pszichiátriai kezelésben való részvétel, bármilyen rohammal járó megbetegedés (epilepszia, pánikroham, szívbetegség) kizáró ok. Pszichoterápiás kezelésben, egyéb mély trauma oldásban aktuálisan résztvevőknek nem ajánlott. Súlyos betegségekről (pl. szívbetegség, daganatok, keringési problémák, magas vérnyomás, bármilyen szervi megbetegedés), friss műtétekről, várandósságról, rendszeres gyógyszer szedést igénylő megbetegedésről a vendég köteles beszámolni még a program megkezdése előtt!